Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

PS Claudiu la sărbătorirea Zilei Culturii Naționale. Discursul Primarului Emil Boc

 
PS Claudiu la sărbătorirea Zilei Culturii Naționale. Discursul Primarului Emil Boc
  • 16 Ian 2022
  • 1456

Preasfinția Sa Claudiu a participat, sâmbătă, 15 ianuarie 2022, la sărbătorirea Zilei Culturii Naționale, la Cluj-Napoca, în fața Teatrului Național „Lucian Blaga” și lângă statuia poetului Mihai Eminescu, de la a cărui naștere se împlinesc, în această zi, 172 de ani.

În transmisiunea live de la momentul celebrativ domnul Emil Boc, Primarul municipiului Cluj-Napoca a afirmat:
(...) „Suntem în acest spațiu al identității culturale clujene, între Catedrala ortodoxă și Catedrala greco-catolică, în prezența marilor Ierarhi ai Bisericilor noastre, așa cum la Alba Iulia, în 1918, viitorul Cardinal Iuliu Hossu și viitorul Patriarh Miron Cristea au stat unul lângă altul, dând semnalul unității spirituale românești.
 
Dintotdeauna, aici, între Blaga și Eminescu, aici, între Avram Iancu și Teatrul Național, adică, aici, în această 'citadelă' extraordinară culturală clujeană, aici este chintesența identității noastre; aici se află și prezentul și viitorul nostru prin cultura locală națională și Europeană.” (...)Sursa:eparhiaclujgherla.ro