Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

După o săptămână …

 
După o săptămână …
  • 31 Mar 2013
  • 7873
După o săptămână …

A trecut doar o săptămână de la lansarea site-ului e-communio.ro şi câteva sute de prieteni ne-au “călcat” deja pragul. Văd în aceasta o mare sete de spiritualitate şi de căutare a lui Dumnezeu. Vreau să vă mulţumesc  tuturor, bineînţeles şi în numele celor care au contribuit la lansarea acestui site şi contribuie în continuare cu mare generozitate la susţinerea lui!
E adevărat că această instituţie foarte puţin cunoscută, numită Curia Arhiepiscopiei Majore, are în mod normal un rol mai degrabă tehnic, de coordonare a diferitelor Comisii sinodale, a Tribunalului eclesiastic, ecc. Si bineînţeles că vă vom ţine la curent şi cu astfel de activităţi. Dar ascultând cuvintele Papei Francisc, ce ne invită de fiecare dată să nu uităm menirea Bisericii şi a instituţiilor ei, adică aceea de a propovădui Crucea lui Cristos dincolo de orice altceva, am găsit de cuviinţă să punem şi noi pe prim plan setea omului de astăzi şi dintotdeauna, pentru spiritualitate, pentru cuvintele care zidesc, pentru ceea ce înalţă sufletul.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, ne propunem să nu abdicăm niciodată de la această misiune, fără a neglija interesul pentru activităţile ordinare ale Curiei.
Ne încredinţăm în primul rând Maicii Sfinte şi nu în ultimul rând rugăciunilor voastre. În « communio » unii cu alţii şi totul « ad maiorem Dei gloriam ! »

                                  Ps. Claudiu
                                Episcopul Curiei