Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 8
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Tatăl care îi învață abilități de bază pe copiii fără o figură paternă

 
Tatăl care îi învață abilități de bază pe copiii fără o figură paternă
  • 14 Iun 2020
  • 535

De Cerith Gardiner

Faceți cunoștință cu tăticul care îi învață abilități de bază prin intermediul YouTube pe copiii fără o figură paternă

Trecutul dureros al lui Rob Kenney și propria sa căutare a lui Dumnezeu i-au permis să-i ajute pe copiii cu părinți absenți.

Tatăl lui Rob Kenney l-a abandonat pe el și pe cei șapte frați ai săi când avea doar 14 ani. Într-un moment în care se afla pe drumul către vârsta adultă tânără, acesta nu avea un tată care să-l îndrume. Într-un interviu acordat revistei Shattered, Kenney nu numai că explică experiența sa dureroasă din tinerețe, dar și cum căutarea lui Dumnezeu, când propria căsătorie i-a fost în dificultate, l-a ajutat să-l ierte pe tatăl său chiar înainte ca acesta să moară la vârsta de 80 de ani.

Acum, căsătorit de 29 de ani și cu doi copii adulți de succes - Kristine, 27 de ani, care lucrează cu copii, și Kyle, inginer software - Kenney vrea să mulțumească oferind.

„Scopul meu în viață a fost să cresc adulți buni - nu copii buni, ci adulți buni”, explică el.

Copiii săi au crescut amândoi și au părăsit casa părintească. Acest fapt l-a condus spre întrebarea: cum ar putea să-i ajute pe ceilalți? Carantina a fost de fapt momentul perfect pentru el pentru a împărtăși în cele din urmă câteva elemente esențiale de bază pentru alți copii care ar putea crește în circumstanțe dificile - poate au pierdut un părinte sau au părinți absenți.

Așadar, tatăl devotat a înființat un canal YouTube emoționant și util, numit „Tată, cum fac asta?” - un canal care împărtășește abilități esențiale, de la legarea unui nod perfect de cravată la abilități mai puțin strălucitoare, dar utile, cum ar fi desfundarea unei chiuvete.

„Vreau ca acest canal să fie despre sarcini de zi cu zi, dar aș dori, de asemenea, să transmit mai mult din înțelepciunea pe care am descoperit-o pe parcurs de a încuraja oamenii”, adăugând, „am crezut că le voi arăta oamenilor cum să facă chestii, dar într-un fel, aceștia rezonează la un nivel complet diferit.“

Sfaturile sale practice, pozitive, i-au atins într-adevăr audiența, care crește în fiecare zi. Cu 1,9 milioane de abonați, Kenney urmează să împartă „sfatul” practic pentru sarcinile de zi cu zi cu mai multe persoane decât se aștepta. Tatăl amator de bricolaj este copleșit de răspuns și a lansat un videoclip de mulțumire care a înregistrat 1,4 milioane de vizualizări, în care explică cât de emoționat se simte de răspunsul pozitiv pe care l-a primit.

Mesajul de mulțumire al lui Kenney este încântător: nu consideră că sfaturile sale sunt cele mai bune și este conștient de multe alte surse online. De asemenea, își recunoaște propriile eșecuri ca tată și importanța căutării iertării. Și înainte de a termina cu o glumă de tată, își exprimă nevoia de a fi pur și simplu amabil unul cu celălalt.

Rob Kenney este exact ceea ce are nevoie internetul - un tată pozitiv, practic și grijuliu, care vrea să-și împărtășească abilitățile. Nu este de mirare că a adunat atât de mulți abonați, fani și mesaje pozitive.

Succesul incredibil al videoclipurilor lui Rob Kenney demonstrează nevoia unei figuri pozitive a tatălui în viața unui copil, iar acum milioane de copii care nu au avut această experiență pot beneficia de acest tată atent și amabil.

 

Sursa: aleteia.org

Traducerea: Ioan - Ștefan Dumitraș