Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Cinci dintre cele mai incredibile trupuri intacte de sfinți

 
FOTO: Cinci dintre cele mai incredibile trupuri intacte de sfinți
  • 30 Apr 2020
  • 6617

Descompunerea naturală a trupurilor care are loc după moarte, poate fi mai rapidă sau mai lentă, în funcție de circumstanțe, dar în mod inevitabil, după cum spune și preotul la înmormântare (citând Cartea Facerii): „Pământ ești și în pământ te vei întoarce” (Fac 3, 19).

Cu toate acestea, Biserica Catolică a admis faptul că, în cazuri rare, unele trupuri ale sfinților nu au fost subiectul procesului de descompunere. Acest fapt este considerat miraculos.

Potrivit Pr. William Saunders, trupurile care rămân intacte după moarte „reprezintă un semn al sfințeniei vieții persoanei respective” și „indică faptul că rămășițele pământești ale persoanei sunt pregătite pentru învierea glorioasă a trupului”.

Iată cinci sfinți importanți, care par să fi murit ieri, dar care sunt în îmbrățișarea cerească a lui Dumnezeu de mulți ani:

Sfântul Ioan al XXIII-lea (1881-1963)

Sfânta Ecaterina Labouré (1806-1876)

Sfântul Padre Pio (1887-1968)

Sfântul Vincențiu de Paul (1581-1660)

Sfânta Bernadeta Soubirous (1844-1879)

 

Traducere: LNU

 Sursa:it.aleteia.org

Știri din aceeași categorie