Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Să ne rugăm Rozariul cu Papa Francisc pentru stoparea virusului

 
Să ne rugăm Rozariul cu Papa Francisc pentru stoparea virusului
  • 19 Mar 2020
  • 1952

În această seară, de la ora 22 (21, ora Italiei), în sărbătoarea Sfântului Iosif, Biserică Catolică din Italia împreună cu Papa Francisc se vor ruga Rozariul pentru ca Dumnezeu să se îndure spre noi, să-i întărească pe medici și pe cei bolnavi, iar de cei decedați să se milostivească.

Papa Francisc: «Îmi însușesc apelul episcopilor italieni care în această stare de urgență sanitară au promovat un moment de rugăciune pentru întreaga țară. Fiecare familie, fiecare credincios, fiecare comunitate religioasă, cu toții să fim uniți spiritual (...) la ora 21.00 (ora 22 în România) la recitarea rozariului, cu misterele de lumină. Eu vă voi însoți de aici. Către fața luminoasă și transfigurată a lui Isus Cristos și către Inima sa ne conduce Maria, Maica lui Dumnezeu, tămăduitoarea bolnavilor, spre care ne îndreptăm cu rugăciunea rozariului, sub privirea iubitoare a Sfântului Iosif, păzitorul Sfintei Familii și al familiilor noastre. Îi cerem să păzească în mod special familia noastră, familiile noastre, pe cei bolnavi și persoanele care se îngrijesc de bolnavi - medicii, asistenții medicali, voluntarii – care își pun viața în pericol îndeplinind această slujire».

Să ne unim și noi în această rugăciune.