Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Pelerinajul Parohiei Greco-Catolice Române din Paris la Fatima

 
FOTO: Pelerinajul Parohiei Greco-Catolice Române din Paris la Fatima
  • 19 Noi 2019
  • 2813

În perioada 15-17 noiembrie 2019, Parohia Greco-Catolică Română „Sf. Gheorghe” din Paris a organizat un pelerinaj la Sanctuarul Maicii Domnului de la Fatima (Portugalia). La acest pelerinaj a participat Părintele Dumitru Cordoș din Negrești-Oaș (Satu Mare).

Pe lângă celebrarea Dumnezeieștii Liturghii în Capela Îngerului Păcii de la Fatima, cei peste 100 de pelerini au participat la diferitele devoțiuni celebrate în Sanctuar, dar și vizitarea locurilor aparițiilor, precum și a caselor natale ale vizionarilor Lucia, Francisc și Iacinta în satele Aljustrel şi Valinhos, aflate în imediata apropiere a Sanctuarului.

 

Scopul acestui pelerinaj la Fatima al credincioșilor de la Paris a fost unul spiritual, de regăsire interioară și în spirit de pocăință, precum a cerut Sf. Fecioară celor trei ciobănași, îndeosebi prin apropierea de scaunul Sfintei Mărturisiri.

                        
        
Pr. Cristian Crișan

Paroh