Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Te-am ales pe tine, pentru că ești cel mai frumos răspuns la rugăciunile mele

 
Te-am ales pe tine, pentru că ești cel mai frumos răspuns la rugăciunile mele
  • 13 Sep 2019
  • 1114

Te-am ales pe tine, pentru că, de când ai intrat în viața mea, lumea mea în alb și negru a prins culoare.

Te-am ales pe tine, pentru că duminicile mele au încetat să mai fie plictisitoare și am început să apreciez serile de sâmbătă petrecute la film, alături de tine.

Te-am ales pe tine, pentru că am învățat că pot să cresc, că îmbunătățirea este necesară și face parte din creșterea noastră. Eu, ca și tine, sunt destinat să fiu o „sumă” și nu o „diviziune”.

Te-am ales pe tine, pentru că râsetele mele sunt forma iubirii tale, iar atunci când sunt cu tine, sufletul meu devine mai ușor. Te-am ales pe tine, pentru că primul și ultimul meu gând al zilei ești întotdeauna tu. Te-am ales pe tine, pentru că ești prima persoană pe care o caut atunci când se întâmplă ceva bun pentru mine, dar și prima persoană pe care o caut atunci când nu îmi este bine și am nevoie de o îmbrățișare.

Te-am ales pe tine, pentru că, chiar și după tot acest timp împreună, inima mea continuă să bată puternic atunci când te văd. Chiar și astăzi, de fiecare dată când te văd, mă emoționez și am fluturi în stomac.

Te-am ales pe tine, pentru că ești cel mai frumos răspuns la rugăciunile mele. De fiecare dată mă gândeam că nu o să mai am nicio cale de ieșire și i-am cerut lui Dumnezeu ca cineva să aibă grijă de mine, și nu de durerea mea. Iar apoi Dumnezeu s-a îngrijit de durerile mele, și mi-a pregătit inima pentru sosirea ta. Și eu, cu toate temerile mele, m-am lăsat prins din ce în ce mai mult de această poveste.

Apoi ai ajuns. Și în loc să-mi faci rău, așa cum mulți mi-au făcut înainte, ai rupt limitele pe care eu mi le-am creat, după multe dureri. Mi-ai purtat de grijă, ai continuat să mă iubești și nu ți-ai pierdut niciodată farmecul.

Te-am ales pe tine, pentru că, atunci când încerc să exprim ceea ce simt, îmi sufoc cuvintele și nu pot defini. Te-am ales pe tine, pentru că nimeni nu mi-a arătat cât poate să fie de amabilă și răbdătoare, iubirea. Nimeni nu mi-a arătat cât de important este să nu fi gelos și cât de necesar este respectul.

Te-am ales pe tine, pentru că zâmbetul tău continuă să mă fascineze, iar atingerea ta îmi face tot trupul să tremure. Te-am ales pe tine, pentru că îmi place să ne plimbăm, ținându-ne de mână și îmi plac săruturile tale pe frunte în timp ce așteptăm liftul. Te-am ales pe tine, pentru că îmi place modul în care mă privești, iar îmbrățișarea ta este cea mai bună din lume, este haina mea.

Te-am ales pe tine, și voi continua să te aleg în fiecare zi. Înainte de a te alege, Dumnezeu te-a ales pentru mine. El s-a gândit la fiecare detaliu, la fiecare aspect de care aveam nevoie pentru îmbunătățire și la persoana care mă va ajuta să fiu o persoană mai bună. Știa cine mă va învăța și cine va învăța de la mine. Știa exact cine îmi va reînvia bucuriile și cine îmi va face ochii să strălucească de iubire.

Știa cine îmi va iubi exagerările și cine mă va considera frumoasă tot timpul. Știa cine mă va admira și cine va fi mândru de fiecare reușită de-a mea; cine îmi va aplauda victoriile, și cine îmi va fi aproape în eșecuri. Știa cine va fi cel mai bun pentru mine. A meritat să aștept, a meritat să mă rog. Ești alegerea mea cea mai bună.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:it.aleteia.org