Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Recentele legi criminale privind avortul au dus la modificări semnificative ale opiniei americanilor față de avort

 
Recentele legi criminale privind avortul au dus la modificări semnificative ale opiniei americanilor față de avort
  • 06 Mar 2019
  • 891

Un sondaj de opinie efectuat pe 17 februarie de către de Marist, la cererea Knights of Columbus, a relevat o schimbare dramatică a opiniei americanilor în legătură cu legile privind avortul, în comparație cu luna ianuarie.

Astfel, dacă în ianuarie 55% dintre americani se considerau pro-avort, iar 38% pro-viață, la recentul sondaj procentul americanilor declarați pro-viață a fost similar cu al celor care se identifică drept pro-avort, de 47%. Modificarea abruptă este atribuită, în primul rând, democraților sub 45 de ani. La sondajul din ianuarie 20% dintre aceștia se declarau pro-viață și 75% pro-avort, în timp ce la sondajul din februarie 34% s-au identificat drept pro-viață și 61% pro-avort.

Principala cauză a modificării opiniei americanilor față de avort relevată de sondaje o reprezintă legile extremiste, barbare, care au fost adoptate recent sau urmează să fie adoptate în statele unde democrații dețin majoritatea în ambele camere ale legislativului și guvernatorul, legi care fac posibil avortul până în momentul nașterii sau infanticidul.

În ultima perioadă s-a constatat o radicalizare fără precedent a taberei pro-avort, reprezentată de majoritatea covărșitoare a democraților, organizațiile pro-avort și industria avortului, concretizată în ofensiva dusă pe toate planurile, politic, juridic și mediatic, atât la nivel federal, cât și statal, cu scopul de a bloca toate legile și inițiativele legislative pro-viață prin contestarea lor în instanțe și de a impune legi care urmăresc să elimine absolut orice restricție în privința avortului, obligă contribuabilul american să plătească pentru avorturi și forțează cadrele medicale care se opun avorturilor pe motive de conștiință să efectueze avorturi împotriva voinței lor sub amenințarea pierderii locului de muncă. Așa cum o arată sondajele, aceste legi barbare, criminale, nu sunt menite, în realitate, să satisfacă electoratul democrat, ci setea de profituri cât mai mari a industriei de avorturi al cărei lider incontestabil este Planned Prenthood.Sursa:stiripentruviata.ro