Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Cinci ani. Punct și… de la capăt

 
Cinci ani. Punct și… de la capăt
  • 25 Mar 2018
  • 2760

E-communio.ro împlinește astăzi 5 ani! Pus încă de la început sub ocrotirea Maicii Sfinte, a fost gândit ca un proiect care să pună la îndemâna celor interesați o seamă de texte, de înregistrări video și audio și de știri, care să informeze, dar mai ales să formeze, care să faciliteze comuniunea cu Dumnezeu și între noi. Nu pot decât să mulțumesc lui Dumnezeu și grupului de voluntari care au făcut ca acest lucru să fie posibil.

Această aniversare de 5 ani este și ocazia pentru a face un pas înainte. De aceea, începând de astăzi site-ul e-communio.ro nu va mai fi în gestiunea Curiei Arhiepiscopale Majore ca și până acum, ci va fi administrat de o asociație de laici, ce vor încerca să ducă site-ul la un nivel mai profesionist, beneficiind nu doar de asistența benevolilor, ci și de cea a unor experți.

În ceea ce mă privește, le doresc succes și aștept cu nerăbdare noutățile. Până atunci, mulțumind Maicii Sfinte pentru toți acești ani și pentru toate legăturile minunate create, vă asigur pe toți de comuniunea în rugăciune!

+ Claudiu
Episcopul Curiei