Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO/VIDEO: Peste 100 de polonezi în vizită la Beclean

 
FOTO/VIDEO: Peste 100 de polonezi în vizită la Beclean
  • 04 Iul 2017
  • 1523

La aproape un an de la desfășurarea Zilelor Mondiale ale Tineretului din Cracovia, cu tema „Fericiți cei milostivi, pentru că ei vor afla milostivire” (Mt 5,7), la care au participat câteva sute de tineri români printre care numărându-se și un grup de 43 de pelerini din Beclean, a fost rândul gazdelor poloneze să viziteze orașul de pe Someș și Parohia Greco-Catolică „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din localitate.

(GALERIE FOTO)

Veniți cu două autocare la Zilele Orașului Beclean, 30 iunie – 2 iulie, 101 polonezi din Siepraw și Pcim au petrecut câteva zile frumoase în mijlocul comunității de pe malul Someșului Mare, fiind un bun prilej pentru întărirea relațiilor de prietenie și credință.

Momentul culminant l-a constituit Sfânta Liturghie celebrată duminică în Biserica Parohiei Greco-Catolice. Aici, fanfara din Siepraw, la finalul slujbei, le-a încântat auzul celor prezenți ajutându-i să-i aducă laude și preamărire lui Dumnezeu.

Tot atunci, domnului Ignat Timar, președintele Societății Polono-Române din Cracovia, i-a fost înmânată Diploma de Excelență pentru meritele deosebite în promovarea relațiilor de prietenie și a acțiunilor cu caracter spiritual menite să întărească în credință comunitățile înfrățite din România și Polonia.

Momentele frumoase de prieteie și bucurie au fost posibile datorită autorităților locale, Primarului Nicolae Moldovan, domnului Mircea Cristian Nicula, Directorul Colegiului Național „Petru Rareș” din Beclean și a altor oameni de bine.

ACC