Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Rugăciune către Sfânta Rita de Cascia pentru o cauză imposibilă

 
Rugăciune către Sfânta Rita de Cascia pentru o cauză imposibilă
  • 19 Mai 2016
  • 11913

          Imediat după moartea sa, Sfânta Rita de Cascia era deja venerată ca protectoare pentru ciumă, probabil pentru faptul că și-a dedicat viața pentru îngrijirea celor afectați de această boală, fără a o contacta vreodată. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care, probabil, este numită Sfânta cazurilor imposibile. Astăzi este ultima joi dinaintea sărbătoririi sale pe 22 mai.

Rugăciune către Sfânta Rita pentru o cauză imposibilă

          Sub greutatea durerii, la tine alerg, Sfânta Rita, fiind încrezător că voi fi ascultat. Te rog, eliberează inima mea slabă de anxietățile care o copleșesc și redă calmul spiritului meu, plin de necazuri.

          Tu care ai fost aleasă de Dumnezeu pentru a susține cazurile cele mai disperate, dă-mi harul pe care cu ardoare ți-l cer (se cere harul dorit).

          Dacă greșelile mele sunt un obstacol pentru împlinirea dorințelor mele, obține-mi de la Dumnezeu harul pocăinței și al iertării printr-o mărturisire sinceră. Nu permite să răspândesc și mai mult lacrimi amare.

          O, Sfânta spinului și al trandafirului, răsplătește marea mea speranță în tine, și voi face cunoscute pretutindeni marile tale îndurări față de sufletele îndurerate.

          O, mireasa lui Isus Răstignit, ajută-mă să trăiesc bine și să am o moarte bună. Amin.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:it.aleteia.org

Știri din aceeași categorie