Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Violonistul Andre Rieu mai anunţă un concert în Bucureşti, al patrulea

 
Violonistul Andre Rieu mai anunţă un concert în Bucureşti, al patrulea
  • 12 Dec 2014
  • 1864
Celebrul violonist Andre Rieu a anunta inca un concert la Bucuresti, al patrulea, dupa ce si al treilea s-a epuizat in timp record, precizeaza un comunicat de presa.

Datorita cererii fara precedent pentru cele trei concerte Andre Rieu anuntate pana in prezent, un al patrulea este programat sa aiba loc joi, 11 iunie 2015, in Piata Constitutiei din Capitala.
 
Celelalte vor avea loc in zilele de 12,13 si 14 iunie.

"Dragii mei prieteni din intreaga Romanie, va salutam din Marea Britanie, unde ne aflam in turneu. Am aflat vesti extraordinare. Sunt atat de fericit si de nerabdator sa pot veni in minunata voastra tara, nu numai pentru un concert, ci pentru mai multe. Numai entuziasmul si bucuria voastra au facut posibil acest lucru ! Am primit nenumarate solicitari si incercam cu tot sufletul sa le putem onora si sa va rasplatim increderea. Ne vedem curand! Cu multa dragoste, Andre", le spune violonistul fanilor din Romania.

Biletele sunt disponibile prin reteaua Eventim.


Sursa:m.hotnews.ro