Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Vaticanul a cerut membrilor ONU regândirea regulamentelor de comercializare a armelor

 
Vaticanul  a cerut membrilor ONU regândirea regulamentelor de comercializare a armelor
  • 27 Mar 2013
  • 4763


Vaticanul, prin Mons. Francis Assisi Chullikat, observatorul ei permanent la ONU, a cerut membrilor ONU prezenţi la New York pentru semnarea unui nou Tratat de Comercializare a armelor, regândirea regulamentelor astăzi în vigoare pentru ca acestea să respecte demnitatea persoanei umane.
Sfântul Scaun susţine semnarea unui Tratat „puternic, credibil şi eficient” care să aibă un impact real şi de durată „pentru o viaţă mult mai sigură a persoanelor”. Se cere în special restricţionarea comercializării armelor către ţările care folosesc forţa armată împotriva populaţiei civile, norme umanitare care să fie recunoscute la nivel internaţional, precum şi necesitatea de a proteja femeile, bărbaţii, copiii, familiile, persoanele cu handicap, imigranţii, refugiaţii, minorităţile etnice şi religioase etc.Sursa:www.news.va