Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

O mamă s-a trezit din comă după 27 de ani

 
O mamă s-a trezit din comă după 27 de ani
  • 02 Mai 2019
  • 2531

Ajunsă în comă după un accident de mașină, o femeie din Emirate s-a trezit după 27 de ani. O poveste extraordinară pe care fiul său a mărturisit-o recent.
 

"Nu am renunțat nici un moment la mama mea pentru că am simțit întotdeauna că se va trezi într-o bună zi". O. Webair, de 32 de ani, și-a mărturisit recent povestea incredibilă pentru BBC. Mama sa, Munira, a suferit un accident rutier în 1991. Mașina în care se afla a fost lovită de un autobuz școlar. La acea vreme, tânăra mamă de 32 de ani, instalată în spatele vehiculului, l-a protejat pe Webair, fiul său de 4 ani. "Mama mea stătea cu mine pe bancheta din spate. Când a văzut ce urma să se întâmple, m-a luat în brațe pentru a mă proteja." Dacă băiatul s-a ales doar cu câteva vânătăi ușoare, mama lui a suferit leziuni cerebrale grave.

"Nu vă pierdeți speranța"

Transferată de la un spital la altul, din Marea Britanie în  Emirate și apoi în Germania, tânăra mamă a rămas într-o comă profundă. Fiul ei însă nu a încetat să o îngrijească și să spere. Până într-o zi a lunii iunie 2018, când a auzit-o printre bolboroseli strigându-l pe nume. "Au trecut ani de când am visat la acest moment și primul cuvânt pe care l-a spus a fost numele meu", explică fiul. La aproape 60 de ani, Munira este acum într-o stare stabilă și poate comunica cu rudele ei. Dacă această poveste este excepțională, mărturia tânărului nu este mai puțin importantă: "Motivul pentru care am spus povestea este acela de a-i îndemna pe oameni să nu-și piardă speranța".

► CITIȚI ȘI: În luna mai, dedicată Fecioarei Maria, rugați-vă pentru Biserică, patrie și pace

Traducere: ACCSursa:it.aleteia.org

Știri din aceeași categorie