Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Tabără de cercetași și Calea Crucii

 
Foto: Tabără de cercetași și Calea Crucii
  • 27 Apr 2019
  • 3210

Localitatea Coldău (Bistrița-Năsăud) a găzduit de marți până joi (23-25 aprilie 2019) Tabăra de primăvară organizată de Grupul de Cercetași „Don Bosco” din Beclean al Asociației Cercetașii Munților.  

Pe parcursul celor trei zile petrecute la cabana pădurarilor de la poalele pădurii, cei 44 de cercetași s-au pregătit pentru mărita Sărbătoare a Învierii Domnului.

Sub supraveghierea preotului spiritual și a șefului de grup, campusul a fost coordonat de Claudia Bătinaș și Rareș Țărmure, ajutați fiind de: Andreea Muzsi, Mara Turc-Budău, Damian Teodora, Ciui Sebastian, Toth Antonio, Mario Fechete și Cristian Mar.

Miercuri seara, cercetașii din tabără s-au alăturat credincioșilor Parohiei ,,Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Beclean care au organizat pentru al nouălea an consecutiv Calea Crucii în pădurea Beclenuţului, la marginea orașului de pe Someș.

Joi, respectând întru totul regulile și valorile cercetășești, tabăra de la Coldău s-a încheiat cu bucuria revederii părinților, veniți în număr mare pentru aș vedea copiii cum își primesc cravata sau își depun promisiunea în fața șefilor, dar nu înainte de a le cere voie lor și nu înainte de a primi binecuvântarea preotului.

ACC