Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


2 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Instalarea noului capelan al comunităţii româneşti greco-catolice din Padova

 
FOTO: Instalarea noului capelan al comunităţii româneşti greco-catolice din Padova
  • 30 Sep 2018
  • 2874

Duminică, 30 septembrie 2018, în capela „Corpus Domini” din str. Beato Pellegrino, 38, Padova, a avut loc instalarea Părintelui Alexandru Marius Şuteu în funcția de Capelan al Comunităţii româneşti greco-catolice "Sfântul Nicolae", inaugurându-se astfel o nouă etapă în parcursul aceastei comunităţi.

Din partea Diecezei de Padova a participat Don Elia Ferro, responsabilul Biroului Migrantes care a transmis salutul şi binecuvântarea Excelenţei Sale Mons. Claudio Cipolla, episcop de Padova.

A fost prezent Părintele Gabriel Buboi, Rectorul Colegiului Pontifical Pio Romeno din Roma, împreună cu un grup de alumni ai Colegiului, precum şi Părintele Lucian Cordiş.

Pr. Cristian Crişan, Vizitator Apostolic al credincioșilor greco-catolici români din Europa, a dat citire scrisorii trimisă cu acest prilej de Preafericitul Părinte Cardinal Lucian, Întâistătătorul Bisericii Greco-Catolice din România.

Părintele Alexandru Marius Şuteu provine din clerul Arhieparhiei de Alba-Iulia şi Făgăraş, fiind absolvent al Facultății de Teologie din Blaj, urmând să îşi definitiveze lucrarea de Master în Teologie Spirituală la Facultatea Pontificală "Teresianum" din Roma.

 

DCC