Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Un Cardinal, gazda INTC 2021

 
Un Cardinal, gazda INTC 2021
  • 29 Iul 2018
  • 5317

Astăzi, 29 iulie 2018, în ultima zi a Întâlnirii Naționale a Tineretului Catolic, găzduită în perioada 25-29 iulie 2018 de Dieceza romano-catolica de Satu Mare, s-a anunțatat că Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș va fi gazda următoarei Întâlniri Naționale a Tineretului Catolic din România din anul 2021.

Anunțul a fost făcut la sfârșitul Sfintei Liturghii de încheiere a evenimentului, celebrată în parcul 'Grădina Romei' din Satu Mare de Episcopii Catolici de ambele rituri din țară, în prezența Nunțiului Apostolic.

Cu binecuvântarea Preafericirii Sale Cardinal Lucian, Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș a fost reprezentată de Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore. De asemenea, crucea a fost predată tinerilor veniți din Arhieparhie, însoțiți de reprezentanții Biroului Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș pentru pastorația tinerilor și a copiilor.

 

Biroul Arhieparhial de Presă