Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Parohia Agârbiciu în pelerinaj la Sanctuarul Fecioarei Săracilor din Cărbunari

 
Parohia Agârbiciu în pelerinaj la Sanctuarul Fecioarei Săracilor din Cărbunari
  • 19 Iun 2018
  • 3247

„Duminică 18 iunie 2018, am avut onoarea să primim la Sanctuarul din Cărbunari vizita pelerinilor din Parohia Greco-Catolică Agârbiciu însoţiţi de părintele paroh Ioan Mădăraș”, a declarat pentru Biroul de Presă al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, Pr. Dumitru Petru - Rectorul Sanctuarului Fecioarei Săracilor din Cărbunari-Blaj.

În ciuda drumului greu, pelerinajul a început la ora 9:30 cu Calea Sfintei Cruci, după care părintele paroh Ioan Mădăraş împreună cu rectorul sanctuarului, au celebrat Sfânta Liturghie în prezenţa numeroşilor pelerini.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, a fost rostită rugăciunea de consfințire a familiei la Fecioara Săracilor, urmată de o agapă fraţească.

"Ne bucurăm de astfel de vizite şi iniţiative precum cea a părintelui Mădăraş şi aşteptăm şi alte comunităţi parohiale din Arhieparhia noastră, ca împreună să ne rugăm în acest loc binecuvântat Sfintei Fecioare pentru mijlocirea ei la Domnul nostru Isus Cristos!" a mai spus pr. Dumitru Petru - Rectorul Sanctuarului Fecioarei Săracilor din Cărbunari-Blaj.

 Sursa:bru.ro