Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Catedrala Parisului: manifestări cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la hirotonirea Fer. Vladimir Ghika

 
Catedrala Parisului: manifestări cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la hirotonirea Fer. Vladimir Ghika
  • 06 Oct 2013
  • 3813
Duminică, 6 octombrie 2013, cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la hirotonirea Fericitului Vladimir Ghika, Dieceza de Paris  a organizat o serie de manifestări. La ora 17:00 a avut loc o conferință despre viața Fericitului care a fost hirotonit preot pentru Dieceza de Paris la 7 octombrie 1923, în Capela Sfântul Vincențiu de Paul, prin impunerea mâinilor Cardinalului Dubois. După conferință, la ora 18:30, în semn de mulțumire pentru beatificarea acestuia, s-a celebrat Sfânta Liturghie prezidată de Cardinalul André Vingt-Trois. La aceste evenimente au fost prezenți mai mulți preoți din România printre care și Pr. Cristian Crișan, rectorul Misiunii Greco-Catolice de la Paris.

Cu aceeași ocazie, luni, 7 octombrie 2013, ora 17.00, se va celebra Sfânta Liturghie  în Catedrala Sfântul Iosif din București, Prezidată de IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București. După cum informează www.arcb.ro, IPS Ioan va celebra cu același potir cu care Fericitul Vladimir Ghika a celebrat acum 90 de ani prima sa Sfântă Liturghie, la Paris.

ACC