Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Pelerinaj comun al credincioșilor greco-catolici români de la Paris și Roma la Lourdes

 
FOTO: Pelerinaj comun al credincioșilor greco-catolici români de la Paris și Roma la Lourdes
  • 11 Mai 2018
  • 3939

În perioada 5-8 mai 2018, Parohiile Greco-Catolice Române din Paris și din Roma Centru au organizat un pelerinaj comun la Sanctuarul Maicii Domnului de la Lourdes.

Pe lângă popasul de rugăciune la grota de la Massabielle, locul apariției Maicii Domnului, programul pelerinajului a cuprins participarea la devoțiunile din Sanctuar, precum și celebrările liturgice în diferitele capele și mai ales la grota apariției Fecioarei Maria.Printre însoțitorii spirituali ai celor peste 350 de pelerini din anul acesta la Sanctuarul de la Lourdes, s-au numărat și doi călugări de la mănăstirea greco-catolică de la Prilog (Satu-Mare).

Scopul acestui pelerinaj a fost profund spiritual, ocazie providențială pentru pelerini de a se apropia de scaunul Sfintei Mărturisiri, în spiritul de păcăință cerut de Preasfânta Fecioară Mariei sfintei Bernadeta.

ACC