Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

De la Miss în mănăstire

 
De la Miss în mănăstire
  • 09 Mai 2018
  • 4954

 

Esmeralda Solís Gonzáles s-a născut în Mexic, pe 12 aprilie 1997, într-o familie catolică. A câștigat concursul de frumusețe din orașul său, iar acum trăiește în mănăstirea Clariselor Misionare ale Preasfântului Sacrament din statul Morelos.

„Eram foarte fericită cu tot ce aveam, dar nu se poate compara cu fericirea pe care Dumnezeu a sădit-o acum în sufletul meu”, a afirmat Esmeralda. Totul a început în urmă cu aproximativ 5 ani, când tânăra le-a întâlnit pe călugărițe și a început să mediteze cu adevărat la vocația sa, participând la activități și la momente de rugăciune în comunitate.

În luna martie 2017, de sărbătoarea Bunei Vestiri a spus primul său „da” vocației. Această vocație la care a fost chemată a fost dintotdeauna prezentă în viața ei, asemenea unui „mic ghimpe”. A înțeles că Dumnezeu a chemat-o pentru „a-L sluji într-un mod radical”, schimbându-și viața „pentru a îmbrățișa crucea lui Cristos și pentru a o trăi mai îndeaproape”.

„Realitatea și presupusa fericire pe care lumea o vinde este foarte atractivă” - susține tânăra - „dar este necesar să ne fixăm privirea pe ceea ce este de durată. Nu trebuie să îți fie frică. Dacă Dumnezeu te cheamă, se va îngriji de toate. Tot ceea ce trebuie să faci este să-L primești pace și cu bucurie. Cred că frica este o mare scuză, responsabilă pentru mutilarea adevăratei fericiri pe care doar Dumnezeu o poate oferi”.

 

Traducere: Liviu Ursu

 

 Sursa:iltimone.org

Știri din aceeași categorie