Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Depinde de mâini...

 
Depinde de mâini...
  • 01 Mai 2018
  • 6083

O minge de baschet în mâinile mele valorează 20 de euro, în mâinile lui Michael Jordan are o valoare de aproximativ 30 de milioane... depinde de mâinile în care se află.

Un baston în mâinile mele mă însoțește la munte, în mâinile lui Moise a despărțit Marea Roșie ... depinde de mâinile în care se găsește.

O praștie în mâinile mele este puțin mai mult decât o jucărie, praștia din mâinile lui David l-a răpus pe Goliat... depinde de mâinile în care se află.

Doi pești și cinci pâini în mâinile mele sunt o gustare bună, doi pești și cinci pâini în mâinile lui Isus au fost hrană pentru o mulțime de oameni ... depinde de mâinile în care se află.

Cuiele în mâinile mele pot produce numai durere, în mâinile lui Isus Cristos au produs mântuirea pentru întreaga lume ... depinde de mâinile în care se află.

După cum puteți vedea, totul depinde de mâinile în care se află obiectele.

Deci puneți-vă gândurile, preocupările, temerile, speranțele, visele, familia și relațiile în mâinile lui Dumnezeu, pentru că totul depinde de mâinile în care se află.

SUNTEM în mâinile lui Dumnezeu și aici suntem în siguranță.

 

Traducere: ACC