Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Icoana Întâlnirii Mondiale a Familiilor realizată de un iconograf român

 
Icoana Întâlnirii Mondiale a Familiilor realizată de un iconograf român
  • 22 Mar 2018
  • 2780

«Salut în mod deosebit pelerinii care însoţesc icoana celei de-a IX-a Întâlniri Mondiale a Familiilor care va avea loc la Dublin, în luna august a acestui an. Adresându-vă cu intensitate urarea ca acest Post Mare să fie pentru voi şi familii voastre un timp de har şi de reînnoire spirituală, invoc asupra voastră bucuria şi pacea Domnului Isus. Dumnezeu să vă binecuvânteze!», a spus papa Francisc salutându-i pe pelerinii de limbă engleză, prezenţi audienţa generală, în cadrul căreia două familii irlandeze i-au prezentat pontifului icoana Sfintei Familii, simbol al Întâlnirii Mondiale a Familiilor.

Ajunsă la cea de-a IX-a ediţie, întâlnirea cu tema ”Evanghelia familiei: bucurie pentru lume” se va desfăşura la Dublin, între 21 şi 26 august.

Icoana a fost comandată pentru acest scop unei comunităţi contemplative redemptoriste din Dublin şi realizată de iconograful român Mihai Cucu. Timp de un an, icoana a fost purtată în pelerinaj în diecezele irlandeze. (AM)

 Sursa:ro.radiovaticana.va