Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 9
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Vrei să participi la întâlnirea presinodală a tinerilor de la Roma? Poți face acest lucru foarte simplu

 
Vrei să participi la întâlnirea presinodală a tinerilor de la Roma? Poți face acest lucru foarte simplu
  • 14 Mar 2018
  • 2886

Întâlnirea presinodală de la Roma (19-24 martie 2018), dorește să ofere tinerilor posibilitatea de a prezenta Părinților Sinodali - care se vor reuni în luna octombie 2018 în Sinod pe tema „Tinerii, credința și discernământul vocațional” - un document în care să își exprime punctele de vedere asupra realităților, ideile, sentimentele și propunerile lor. Tinerii de pe toate continentele vor fi reprezentați la această întâlnire presinodală care se va desfășura în Cetatea Eternă de 315 tineri.

Se dorește însă implicarea cât mai multor tineri din întreaga lume. Cu ajutorul rețelelor de socializare, cei care nu participă fizic la întâlnirea presinodală, se pot alătura celor prezenți la Roma. Toți, explică organizatorii, sunt invitați să-și facă auzită vocea, astfel încât roadele întâlnirii presinodale să fie expresia întregii lumi a tineretului.

Toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani se pot înscrie pe Facebook în grupul „Riunione Pre-Sinodale dei giovani” (disponibil în mai multe limbi). Pentru acceptarea în grup, este necesar să răspundeți la 3 întrebări și să îndepliniți cerințele de vârstă (16-29 ani) indicate.

Sinteza tuturor răspunsurilor de pe Facebook va fi înmânată grupului de redactare a concluziilor finale, care apoi vor fi transmise Sfântului Părinte. Vă puteți înscrie într-un singur grup lingvistic până vineri, 16 martie a.c.

Întrebările din cadrul reuniunii presinodale, vor fi publicate luni, 12 martie, în grupul de pe Facebook, și din acel moment sunteți invitați să răspundeți cu un comentariu. Pentru a facilita sinteza, răspunsurile trebuie să conțină maxim 200 de cuvinte, iar atașamentele nu vor fi acceptate.

Este esențial să urmați temele propuse în întrebări, folosind un limbaj respectuos. Administratorul se va simți obligat să interzică accesul celor care nu respectă această indicație.

 

Traducere: Liviu Ursu

 Sursa:it.aleteia.org