Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

«Clerus App»: aplicație digitală pentru omilii lansată de Congregația pentru cler și Secretariatul pentru comunicare

 
«Clerus App»: aplicație digitală pentru omilii lansată de Congregația pentru cler și Secretariatul pentru comunicare
  • 05 Ian 2018
  • 2566

O aplicație dedicată omiliilor, numită «Clerus App». Congregația pentru cler, în colaborare cu Secretariatul pentru comunicare, a pregătit și lansat o aplicație digitală pentru pregătirea omiliilor Sfintelor Liturghii duminicale.

Conținutul poate fi folosit în primul rând de preoți, dar și de toți credincioșii care vor să se pregătească la întâlnirea duminicală cu textele Sfintei Scripturi. Pentru moment, meniul și meditațiile sunt în italiană.

O dată pe săptămână, de obicei joi, sunt propuse câteva sugestii omiletice pentru cei care doresc să aprofundeze lecturile biblice ale duminicii succesive după ritul roman sau latin.

Aplicația include lectura vocală a textului, posibilitatea de a adăuga notițe personale, de a descărca și depozita omilii off-line, de a alege mărimea textului, două culori de fundal și reglarea luminozității textului. De asemenea, aplicația oferă și posibilitatea de a împărtăși conținutul omiliilor pe social network și social app. În prezent, aplicația poate fi descărcată în Play Store, urmând ca în viitorul apropiat să fie disponibilă și în App Store.Sursa:ro.radiovaticana.va