Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: A fi dar pentru Pruncușorul Isus!

 
Foto: A fi dar pentru Pruncușorul Isus!
  • 18 Dec 2017
  • 4540

În Duminica Strămoșilor Domnului și a Celor poftiți la cină, credincioșii parohiei”Adormirea Maicii Domnului”, Blaj II, după ce au gustat Cuvântul Evangheliei pe care părintele paroh, Cristian Rus, l-a explicat cu măiestrie și s-au hrănit cu Trupul și Sângele Domnului, s-au bucurat, alături de autoritățile locale și părinții concelebranți de sceneta compusă de Sfânta Tereza a Pruncului Isus, numită „MICUL CERȘETOR DUMNEZEIESC DIN ZIUA DE CRĂCIUN”, prezentată și interpretată de către copiii de la Prima Sfântă Împărtășanie în colaborare cu Astru Junior (oraș, Centrul de Plasament și Casa de Tip Familial) și Centrul de Ajutor Maltez, și coordonată de sr. Benigna și voluntarele ei (d-na Mioara Vaida, d-na Mariana Trif și d-na Adriana Lazăr)– scenetă, care a scos în evidență acea schimbare pe care ne-o dorim cu toții în această perioadă de pregătire pentru mărita sărbătoare a Nașterii Domnului și-anume aceea de A FI DARURI PENTRU ISUS mai mult decât să-i ducem daruri.

(GALERIE FOTO)

Bineînțeles, că sub bradul împodobit, se aflau cadourile oferite de către Caritas și parohie, cadouri ce au fost împărțite cu mult drag tuturor copiilor prezenți în biserică.

Corespondent  e-communio.ro