Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Polonia dă startul pregătirilor pentru ZMT 2016 de la Cracovia

 
Polonia dă startul pregătirilor pentru ZMT 2016 de la Cracovia
  • 13 Sep 2013
  • 3613
„Cracovia şi Polonia să se bucure pentru că vor deveni din nou un oraş şi o ţară a tinerilor”, a spus card. Stanislaw Dziwisz pe site-ul oficial al Zilei Mondiale a Tinerilor din 2016 de la Cracovia, krakow2016.com, locul în care sunt publicate principalele informaţii referitoare la organizarea şi desfăşurarea următoarei întâlniri mondiale a tinerilor catolici.

Pe 10 septembrie, după cum ne informează agenţia de presă Sir, s-au întâlnit la Varşovia reprezentanţii diecezelor poloneze pentru a începe organizarea evenimentului din patria Fericitului Ioan Paul al II-lea.

Pe 13 aprilie 2014, în Duminica Floriilor, un grup de 100 de tineri polonezi vor primi în Piaţa Sf. Petru din Roma Crucea ZMT împreună cu icoana Preasfintei Fecioare Maria „Salus Populi Romani”. De pe 14 aprilie 2014 simbolurile întâlnirii mondiale a tinerilor catolici îşi vor începe pelerinajul în Polonia, rămânând pentru aproximativ 20 de zile în fiecare dintre cele 44 de dieceze, începând cu oraşul Poznan.

„Prin acest pelerinaj dorim să evanghelizăm în stradă, să-i întâlnim pe tineri în universităţi şi în şcoli, să ajungem în locurile de suferinţă, în orfelinate, în centrele de corecţie şi închisori”, a spus Anna Milewska, din comisia de organizare.

„Ne aşteaptă 3 ani de slujire a unei Bisericii care are chipul tinerilor”, a spus preşedintele Comisiei de Organizare a ZMT 2016, mons. Damian Muskus.Sursa:ro.radiovaticana.va