Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Puterea rugăciunii poate transforma căsătoriile

 
Puterea rugăciunii poate transforma căsătoriile
  • 30 Noi 2017
  • 4190

Doamne, ajută-mă să fiu dezinteresat de orice beneficiu adus de căsnicia mea, pentru că doar astfel pot da totul pentru soțul meu/soția mea, fără a aștepta nimic în schimb...

Dacă cineva ți-ar spune că există ceva ce îți poate asigura fericirea în căsnicie pentru totdeauna și asta necesită doar cinci minute pe zi, l-ai crede? Tot ce trebuie făcut este să te rogi împreună cu partenerul în fiecare zi!

În căsătorie nu este vorba doar despre un cuplu, ci despre o trinitate. Cea de-a treia persoană este Dumnezeu, iar noi trebuie să-I permitem să fie parte integrantă a căsătoriei.

Există multe rugăciuni minunate, dar în continuare veți descoperi o rugăciune a cuplului, care cu siguranță nu o veți uita curând. Consideați aceasta un dar pentru dumneavoastră și pentru persoana iubită.

Sfat:

Pe tot parcursul rugăciunii tineți-vă partenerul de mană privindu-l în ochi cât mai mult posibil. E foarte simplu! Nu vă fie teamă să vorbiți despre acest moment înainte sau chiar după ce v-ați rugat împreună.

Rugaciune:

Sfântă Treime, Tată, Fiu și Spirit Sfânt mulțumesc nespus pentru darul profund al sacramentului căsătoriei. Mulțumesc pentru marele dar ce este a mea soție /al meu soț, Ție Providență care ne-ai planificat unul pentru celălalt pentru veșnicie, mă rog să-mi dai veșnic putere de-am trata soția/soțul cu toată onoarea, respectul și demnitatea pe care o merită.

Doamne, ajută-mă să fiu dezinteresat de toate beneficile acesteia pentru a da totul în mod gratuit, fără a aștepta ceva în schimb, recunoscând și dând mulțumiri pentru tot ceea ce el/ea face pentru mine și pentru familia noastră în fiecare zi.

Te rugăm consolideză și protejeză căsătoria noastră. Ajută-ne să ne rugăm împreună în fiecare zi și să ne oferim unul celuilalt încredere în fiecare zi. Fă Doamne ca iubirea care ne leagă să fie roditoare și deschisă voii Tale în darul procreerii și îngrijirii vieții. Ajută-ne să construim o familie puternică, în condiți de siguranță, iubitori și plin de credință.

Sfântă Fecioară Maria, încredințăm Ție căsătoria noastră. Avem încredere deplină în Tine Mântuitorul nostru pentru că ești veșnic cu noi, aducând tot ceea ce este mai bun în casa noastră.

Draga mea (numele soției)/Dragul meu (numele soțului): tu și eu suntem un sigur trup și suflet. Îți promit să te iubesc pentru totdeauna și întotdeauna îți voi fi credincios/ă. Nu te voi părăsi și mi-aș da viața pentru tine. Cu Dumnezeu și cu tine în viața mea am totul. Îți mulțumim, Isuse, Tu ești marele slujitor. Noi te iubim. Amin.

Lumea are nevoie de mărturia căsniciilor puternice și frumoase care cu disperare tânjeșc după lumină. Noi trebuie să creăm o cultură care să prețuiască căsătoria și familia. Aceste cuvinte trebuie să fie rostite cu respect: căsătoria și familia sunt sacramente sacre ale iubirii Domnului pentru lume.

"Omul să nu despartă ceea ce Dumnezeu a unit" (Marcu 10: 9).

Niciodată să nu permiteți unei persoane sau oricărui alt lucru să vă separe de soț ori șoție. Dumnezeu este unul cu voi, Dumnezeu este iubire, căsătoria este iubire, iar iubirea persistă în tot ceea ce va urma în Domnul (1 Cor. 13: 7-8).

 

Traducere și adaptare: Orian Remus Anghel

 


Sursa:it.aleteia.org