Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Video: Intenția de rugăciune a Papei Francisc pe luna octombrie 2017: Drepturile lucrătorilor și șomerilor

 
Video: Intenția de rugăciune a Papei Francisc pe luna octombrie 2017: Drepturile lucrătorilor și șomerilor
  • 07 Oct 2017
  • 2790

Drepturile lucrătorilor și angajaților se află în centrul intenției de rugăciune a papei Francisc pe luna octombrie a.c., intenția fiind difuzată împreună cu un mesaj video al Sfântului Părinte. Pentru cei care muncesc, pontiful îndeamnă la respectarea și tutelarea drepturilor, iar pentru cei care nu au un loc de muncă, invocă posibilitatea de a putea contribui la edificarea binelui comun. 

«Trebuie să amintim mereu - afirmă pontiful - demnitatea și drepturile lucrătorilor, să denunțăm situațiile în care sunt încălcate și să contribuim la progresul autentic al omului și al societății. «Să ne rugăm pentru frații din domeniul muncii, pentru ca tuturor să le fie asigurate respectarea și tutelarea drepturilor și să fie dată șomerilor posibilitatea de a contribui prin muncă la edificarea binelui comun».

(rv - A. Dancă)Sursa:ro.radiovaticana.va