Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Profunda întristare a Papei Francisc pentru victimele atacului de la Las Vegas

 
Profunda întristare a Papei Francisc pentru victimele atacului de la Las Vegas
  • 03 Oct 2017
  • 2488

Sfântul Părinte este profund întristat de vestea atacului armat din Las Vegas, în Statele Unite ale Americii, în urma căruia 59 de persoane au fost ucise și circa 500 au fost rănite. Papa Francisc a trimis o telegramă episcopului diecezei de Las Vegas, Joseph Anthony Pepe, în care-și exprimă sentimentele de "apropiere spirituală față de toți cei care au fost loviți de această tragedie fără sens".

În telegramă, pontiful a elogiat eforturile personalului din cadrul Poliției și a echipelor de salvare care activează la maximum în aceste momente, "asigurând de rugăciunea sa pentru cei răniți și încredințându-i iubirii milostive a Atotputernicului pe toți cei decedați".

La rândul său, într-o declarație de presă, episcopul de Las Vegas a adresat un îndemn la rugăciune întregii lumi, pentru "a însănătoși rănile și a pune capăt violenței". Totodată, exprimând cele mai profunde sentimente de apropiere față de rudele și prietenii victimelor, față de răniți și familiile lor, episcopul Pepe nu a ezitat să-și exprime speranța, alimentată de exemplul de implicare fără rezerve, cu spirit de sacrificiu și curaj, a echipelor de securitate și de salvare.

RV/AMSursa:ro.radiovaticana.va