Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


6 - = 5
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

”Strig cu voce tare pentru ca zgomotul armelor să tacă”

 
”Strig cu voce tare pentru ca zgomotul armelor să tacă”
  • 27 Aug 2013
  • 4136
"Creşterea violenţei într-un război între fraţi, cu înmulţirea masacrelor şi atrocităţilor pe care cu toţii le-am putut vedea şi în teribilele imagini din aceste zile, mă îndeamnă din nou să strig cu voce tare pentru ca zgomotul armelor să tacă”, a spus Sfântul Părinte după rugăciunea Îngerul Domnului de duminică, din Piaţa Sfântul Petru.

„Nu este conflictul cel care oferă perspective de speranţă pentru a rezolva problemele, ci capacitatea de întâlnire şi dialog”, a mai spus Pontiful în apelul la pace în Siria, exprimându-şi apropierea faţă de toţi cei care suferă.

Papa Francisc: „Din adâncul inimii, aş vrea să-mi exprim apropierea în rugăciune şi solidaritatea cu toate victimele acestui conflict, cu toţi cei care suferă, în special cu copiii şi să îndemn la a ţine mereu aprinsă speranţa păcii. Fac apel la Comunitatea Internaţională pentru a se demonstra mai sensibilă faţă de această tragică situaţie şi a depune maxim efort pentru a ajuta iubita Naţiune siriană să găsească o soluţie la un război care seamănă distrugere şi moarte”.

„Să ne rugăm cu toţii, împreună; să spunem cu toţii: „Maria, regina păcii, roagă-te pentru noi”; să spunem acum cu toţii: „Maria, regina păcii roagă-te pentru noi”, a implorat Sfântul Părinte, împreună cu numeroşii pelerini adunaţi în Piaţa Sfântul Petru şi cu toţi cei care – prin intermediul mijloacelor de comunicare în masă – s-au unit acestui moment de invocare a păcii rostit împreună cu Episcopul Romei.
Sursa:ro.radiovaticana.va