Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

De ce te îngrijorezi atât de mult? Citește actul de abandon la Isus!

 
De ce te îngrijorezi atât de mult? Citește actul de abandon la Isus!
  • 27 Iun 2017
  • 10632

de Duolindo Ruotolo

Isus către suflete: De ce vă agitați? Încredințați-mi Mie grija lucrurilor voastre și totul se va liniști. Orice act de abandon adevărat și complet în Mine produce efectul pe care îl doriți și rezolvă situațiile spinoase.

A vă abandona Mie nu înseamnă să-mi adresați o rugăciune agitată pentru ca Eu să vă urmez atunci când sunteți supărați și disperați. Abandonarea în Mine înseamnă închiderea placidă a ochilor sufletului, distragerea gândului de la necaz și întoarcerea spre Mine, pentru că doar Eu pot face să găsiți celălalt țărm.

Ceea ce vă supără și vă face un rău imens este raționamentul vostru, gândirea voastră, obsesia și dorința voastră de a vă ocupa personal și cu orice preț de ceea ce vă doare.

Cât de multe lucruri fac Eu atunci când sufletul, cu necesități spirituale sau materiale, se întoarce spre Mine, Mă privește și îmi spune: „ai Tu grijă”, închide ochii și se odihnește! Aveți puține haruri atunci când vă chinuiți să le produceți și aveți multe atunci când rugăciunea reprezintă o încredințare deplină în Mine. Atunci când sunteți în durere vă rugați pentru ca Eu să intervin, dar să intervin în modul în care credeți voi că trebuie... Nu vă întoarceți spre Mine, ci vreți ca Eu să mă adaptez ideilor voastre. Nu faceți așa, ci rugați-vă așa cum v-am învățat în rugăciunea Tatăl nostru: „Sfințească-se numele Tău”, adică să fii preamărit în această necesitate a mea; „Vie Împărăția Ta”. adică totul contribuie la Împărăția Ta în noi și în lume; „fie voia Ta”, adică AI GRIJĂ TU.

Dacă într-adevăr îmi spuneți „fie voia Ta”, eu intervin cu toată atotputernicia Mea și rezolv situațiile cele mai închise.

Voi doriți să evaluați totul, să cercetați totul și aveți încredere numai în oameni, în intervenția lor. Acest lucru împiedică cuvintele și opiniile Mele. Satana tinde să vă tulbure și să vă îndepărteze de acțiunea Mea, aruncându-vă în ghearele inițiativelor umane. De aceea, încredințați-vă numai în Mine, odihniți-vă în Mine, abandonați-vă Mie întru totul. Eu fac miracole în mod proporțional cu abandonarea totală în Mine.

Acționează divin doar cei care se abandonează lui Dumnezeu. Când vezi că lucrurile se complică, spune cu ochii sufletului închiși: „Isuse, ai Tu grijă”.

Încredințați-vă în Mine mereu, distrăgându-vă de la voi înșivă. Faceți acest lucru pentru toate necesitățile voastre și veți vedea mari și neîntrerupte miracole. Rugați-vă întotdeauna cu această dispoziție de abandon și veți culege multe roade. Vi se pare imposibil? Închideți ochii și spuneți cu tot sufletul: „Isuse, ai Tu grijă”. Nu vă temeți, Eu voi avea grijă. Iar voi veți binecuvânta numele Meu, smerindu-vă. Nu uitați acest lucru: mii de rugăciuni nu au valoarea unui singur act încrezător abandon. Nu există nicio novenă mai eficientă decât aceasta: „O Isuse, mă abandonez Ție, ai Tu grijă!”.

 

Traducere: Liviu Ursu

 

 Sursa:it.aleteia.org