Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

SIGHETU MARMAȚIEI: Pelerinajul național la Cimitirul Săracilor

 
SIGHETU MARMAȚIEI: Pelerinajul național la Cimitirul Săracilor
  • 30 Apr 2017
  • 6040

Pe data de 13 mai, în cea de-a doua sâmbătă a lunii, va avea loc la Sighetu Marmației pelerinajul național în cinstea martirilor Bisericii Catolice di România. Ajuns la a XV-a ediție, evenimentul se va desfășura după următorul program:

§    9:15 – Procesiune solemnă cu plecare din fața Memorialului Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei (Strada Corneliu Coposu 4)

§  10:30 – Sfânta Liturghie arhierească la altarul amenajat în Cimitirul Săracilor

Ca în fiecare an, aici, la Sighet, sunt așteptați credincioși, preoți și episcopi catolici de ambele rituri pentru a celebra Sfânta Jertfă Liturgică la Cimitirul Săracilor. De asemenea, în acest an, vor participa la celebrare: E.S. Miguel Maury Buendia – Nunţiu Apostolic la București și Mons. Jean-Louis Bruguès – Arhivist și Bibliotecar al Sfintei Biserici Romane, care va fi prezent în România cu ocazia evenimentului dedicat începuturilor Eparhiei greco-catolice de Maramureș, ce se va desfășura la Baia Mare pe data de 12 mai. 

 

Biroul eparhial de presă

 Sursa:episcopiamm.ro