Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


8 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Foto: Instalarea noului preot-paroh la Bucerdea Grânoasă

 
Foto: Instalarea noului preot-paroh la Bucerdea Grânoasă
  • 27 Feb 2017
  • 6191

Sâmbătă, 25 februarie, la orele 17, s-a celebrat Dumnezeiasca Liturghie, în biserica parohială cu hramul ”Sfântul Dumitru” din parohia Bucerdea Grânoasă din protopopiatul Blaj, cu ocazia instalării noului preot-paroh în persoana lui Marius-Viorel Frătici.

Dumnezeiasca Liturghie a fost prezidată de preotul Ioan Fărcaș, protopop de Blaj și vicar mitropolitan. Au concelebrat 18 preoți. Prezenți au fost: primarul și viceprimarul comunei, preotul Dan Dulău, parohul parohiei ortodoxe, dimpreună cu comunitatea credincioșilor.

Cuvântul de învățătură a fost rostit de preotul Ioan Fărcaș, care, la finalul celebrării a citit Decretul de numire emis de Preafericirea Sa Arhiepiscopul-Cardinal Lucian. Cuvânt de mulțumire pentru anii în care a păstorit această parohie a rostit părintele Traian Totoian, paroh de Crăciunelu de Jos, iar noul paroh, Marius-Viorel Frătici a multumit pentru încrederea acordată de Preafericirea Sa, angajându-se cu tot elanu-i tineresc la buna și stăruitoarea slujire a poporului lui Dumnezeu din parohia încredințată.

La finalul celebrării s-a rânduit tradiționala agapă. Sursa:bru.ro