Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Britney Spears le cere fanilor să se roage

 
Britney Spears le cere fanilor să se roage
  • 08 Feb 2017
  • 4192

Britney Spears, care de multe ori a fost pe prima pagină a ziarelor din cauza escapadelor sale, în urmă cu două nopți, pentru cu totul alt motiv, a scris pe contul ei de Instagram. Publicând o fotografie cu nepoata sa Maddy, vedeta le-a spus fanilor că are nevoie de toate "devoțiunile și rugăciunile" pentru o a ajuta. Într-adevăr, fiica cea mică a surorii sale Jamie Lynn este de duminică în stare gravă după un accident cu ATV-ul.

Potrivit site-ului People, micuța de 8 ani ar fi într-o stare "critică, dar stabilă", după ce a căzut într-un iaz. Dorind să evite un șanț, nepoata lui Britney Spears s-a trezi scufundată în apa înghețată, blocată de centura de siguranță. Familia a trebuit să aștepte ajutoare pentru a reuși să o salveze.

Internată în spital din momentul tragediei, fetița este înconjurată de rudele ei, inclusiv de mătușa sa Britney, care a mers de urgență în Louisiana. Familia dorește să le fie respectată viața privată, dar solicită să fie însoțiți în această tragedie, prin rugăciuni. Nu mai puțin de 342.000 de fani și-au exprimat dorința de a se ruga pentru micuța de 8 ani.

Traducere: ACCSursa:it.aleteia.org

Știri din aceeași categorie