Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Luni se discută în plenul ONU mandatul Expertului ONU pentru Orientare Sexuală și Identitate de Gen (SOGI)

 
Luni se discută în plenul ONU mandatul Expertului ONU pentru Orientare Sexuală și Identitate de Gen (SOGI)
  • 18 Dec 2016
  • 2809

 

La sediul ONU din New York, în Adunarea Generală ONU, are loc luni, 19 decembrie 2016, ora 10.00 – ora New Yorkului / 17.00 – ora României, votul în plen cerut de 84 de țări africane, asiatice și orientale cu privire la mandatul ultra-radical, de extremă stânga, al noului Expert SOGI, mandat pe care acestea îl consideră lipsit de bază legală internaționlă și contrar culturii din țările lor.

Vitit Muntarbhorn (foto), proaspăt numit pe acest post de curând înființat de Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, a declarat că va promova, printre altele, și următoarele:

– interzicerea terapiei de reconversie a orientării sexuale la cerere
– menționarea pe actele de identitate a altui gen – inventat – decât sexul real al persoanei, la cererea acesteia
– obligativitatea schimbării învățăturilor religioase pentru a nu mai spune că homosexualitatea este un păcat
– educarea copiilor de la vârste mici în legătură cu homosexualitatea și nevoia de a o accepta ca pe un stil de viață obișnuit, precum și în legătură cu faptul că ar exista mai multe identități de gen decât cele două identități sexuale biologice (masculin și feminin) și că aceste identități de gen ar depinde de alegerea fiecăruia, nu de datele genetice și sexul biologic.

România a votat inițial în favoarea mandatului acestui expert, deoarece persoana numită pe această funcție nu și-a făcut publică agenda decât ulterior. Dar este la fel de adevărat că România și celelalte state europene nu ar fi trebuit să neglijeze faptul că nu există nici la ONU, nici în legislația internațională un consens în legătură cu conceptul de „drepturi LGBT”.

Noul vot în plen de luni are loc la cererea țărilor din Africa, Asia și Orientul Mijlociu, care au protestat că acest mandat trebuia discutat în plenul ONU, unde sunt reprezentate toate națiunile, nu într-un consiliu format doar din 47 de membri.

Mai trebuie menționat că există șanse reale de retragere a mandatului acordat Expertului SOGI, deoarece, după alegerile din SUA, pentru prima dată după câțiva ani, ONU și-a temperat avântul în promovarea educației sexuale de la vârste fragede.

Scrie-i ambasadorului României să voteze LUNI împotriva mandatului Expertului SOGI de la ONU,
care va promova educația gender și educarea pro-homosexualitate a copiilor:

Adresa de email: newyork-onu@mae.ro

Domnului Ion Jinga, Ambasador extraordinar si plenipotențiar,
Reprezentantul Permanent al României la ONU, New York

Excelență,

De curând, 84 de țări au votat în al 3-lea Comitet ONU pentru o rezoluție care să ducă la reconsiderarea mandatului Expertului ONU pe probleme de Orientare Sexuală și Identitate de Gen (SOGI), deoarece acest mandat nu are bază juridică și promovează o agendă ideologică ultra-radicală, ce amenință să intre în conflict cu ethosul multor țări membre ONU.

România, din păcate, a susținut mandatul acestui expert, care își propune, printre altele, obligarea liderilor religioși să propovăduiască alt mesaj decât le cere conștiința, credința și tradiția, dar și introducerea în școli de programe educaționale care să îi învețe pe copii că toate comportamentele sexuale, inclusiv cele de risc, sunt acceptabile și că nu există doar două sexe biologice, ci o multitudine de așa-zise „identități de gen”.

Excelență,

România ar mai putea avea șansa de a face ceea ce este corect și de a se opune ideologizării instrumentelor ONU de protejarea drepturilor omului, votând împotriva mandatului expertului SOGI în Adunarea Generală ONU când aceasta se va discuta, posibil în jurul datei de 14-16 decembrie 2016 sau la o dată ulterioară.

Misiunea ONU – și a României – în lume trebuie să fie aceea de a proteja inocența copilăriei și dreptul copilului de a avea un tată și o mamă (nu cum apare pe pagina campaniei ONU Fair & Equal, într-o emisie de timbre reprezentând, printre altele, și o „familie” formată din doi tați și un copil).

Cu stimă,

_____(nume)______,
cetățean românSursa:stiripentruviata.ro