Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 3
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Regizorul Martin Scorsese în audiență la Papa Francisc

 
Regizorul Martin Scorsese în audiență la Papa Francisc
  • 30 Noi 2016
  • 3617

Astăzi, 30 noiembrie, la ora 08.45, Sfântul Părinte îl va primi la Roma într-o audiență privată pe regizorul american Martin Scorsese.

De asemenea, tot în Cetatea Eternă, la Institutul Pontifical Oriental, în data de 29 noiembrie, a avut loc și premiera celui mai recent film al regizorului Martin Scorsese, intitulat „Silence”, cu actorii Liam Neeson, Andrew Garfield și Adam Driver în rolurile principale.

Filmul, o adaptare a romanului cu același nume din anul 1966 a scriitorului japonez Shusaku Endo, prezintă persecutările unui grup de călugări iezuiți din secolul al XVII-lea din Japonia.

Totodată, această producție este privită ca o potențială pretendentă la premiul Oscar, distincție la care Martin Scorsese a fost nominalizat de 12 ori și a câștigat o singură dată în anul 2007, pentru filmul „The Departed”.

 

Traducere: Liviu UrsuSursa:ilsismografo.blogspot.ro