Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

FOTO: Întrunirea Tribunalului Ordinar Blaj

 
FOTO: Întrunirea Tribunalului Ordinar Blaj
  • 24 Oct 2016
  • 3916

Astăzi, 24 octombrie, membrii Tribunalului Ordinar, răspunzând invitației Președintelui Tribunalului, Pr. Ioan Alexandru Pop, au participat la ședința de lucru, desfășurată la Sediul Curiei Arhiepiscopiei Majore. S-au discutat aspecte legate de modificările introduse de Motu proprio „Mitis et Misericors Iesus” în procedura de declarare a nulității căsătoriei, promulgat anul trecut de către Sfântul Părinte Papa Francisc.

 De asemenea, s-a prezentat și noua formă juridică a căsătoriei mixte și a căsătoriei dintre doi catolici de rit diferit, prevăzută în Motu proprio „De Concordia inter Codices”, promulgat de către Sfântul Părinte la data de 31 mai 2016.

Cu această ocazie, membrii Tribunalului Ordinar însoțiți de către Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei, au fost primiți în audiență de către Preafericirea Sa Lucian Cardinal Mureșan, care i-a încurajat pe membrii Tribunalului să promoveze și să apere dreptatea. La sfârșitul audienței cei prezenți au primit și binecuvântarea Sa.

img-20161024-wa0002

img-20161024-wa0000

Biroul Arhieparhial de PresăSursa:bru.ro