Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Adormirea Maicii Domnului sărbătorită în Capitală

 
Adormirea Maicii Domnului sărbătorită în Capitală
  • 16 Aug 2016
  • 3546

Pelerinajul parohiilor din Capitală la biserica „Adormirea Maicii Domnului” cu ocazia sărbătorii hramului a devenit deja o tradiție în Episcopia Greco-Catolică „Sfântul Vasile cel Mare” de București.

 

Hram Adormirea Maicii Domnului 2016 - 2

Luni, 15 august, la Sfânta Liturghie celebrată de PS Mihai Frățilă au participat, alături de preoții din București, și reprezentanți ai comunității greco-catolice din Râmnicu-Vâlcea, preoți și credincioși, precum și numeroși cercetași de diferite vârste. Doamna Carmen Iohannis, soția Președintelui României, a asistat la Sfânta Liturghie, după care a petrecut câteva momente alături de comunitate.

 

Sfânta Liturghie a fost urmată de un scurt moment muzical la fagot și pian susținut  de Cristiana Crăciun și Teodora Țepeș, absolvente ale Conservatorul din București, și de o agapă în curtea bisericii.

 

Hram Adormirea Maicii Domnului - Carmen Iohannis - 2016 -05

Sursa:episcopiabucuresti.ro