Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


7 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Programul călătoriei apostolice a papei Francisc în Polonia (27-31 iulie 2016)

 
Programul călătoriei apostolice a papei Francisc în Polonia (27-31 iulie 2016)
  • 27 Iul 2016
  • 3451

La 27 iulie 2016 începe călătoria apostolică a papei Francisc în Polonia, cu ocazia celei de-a XXXI-a ediții a Zilei Mondiale a Tinerilor, care se va desfășura la Cracovia. Este a XV-a călătorie apostolică internațională. Sfântul Părinte pleacă de la Roma miercuri cu direcția Cracovia, unde ajunge la ora 16.00. Aici întâlnește autoritățile civile și politice și are o întâlnire cu episcopii, în catedrala orașului. Joi, 28 iulie, Pontiful merge Częstochowa, unde la ora 10.30 celebrează o Sfântă Liturghie în fața sanctuarului marian. La 17.30, papa Francisc merge la tinerii care participă la Ziua Mondială, pentru ceremonia de primire în Parcul Jordan la Blonia, lângă Cracovia.

Vineri, 29 iulie, Sfântul Părinte vizitează lagărul de exterminare de la Auschwitz. În cursul serii, Calea Crucii cu tinerii, în Parcul Jordan. Sâmbătă, 30 iulie, vizita la Sanctuarul Milostivirii Divine de la Cracovia, urmată de Sfânta Liturghie, la 10.30, în Sanctuarul Sf. Ioan Paul al II-lea din Cracovia. La 19.30, veghea de rugăciune cu tinerii și discursul papei Francisc. Duminică, 31 iulie, la ora 10.00, în „Campus Misericordiae” de la Cracovia, Sfânta Liturghie și rugăciunea Angelus pentru încheierea Zilei Mondiale a Tineretului. La ora 18.00, ceremonia de plecare și întoarcerea la Roma.Sursa:ro.radiovaticana.va