Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Ziua Mondială a Tineretului de la Cracovia în direct prin social media

 
Ziua Mondială a Tineretului de la Cracovia în direct prin social media
  • 26 Iul 2016
  • 4332

#ZMT2016 #WYD2016 #krakow2016: la Cracovia va fi o Zi Mondială a Tineretului socială. Nu veţi fi prezenţi fizic în Cracovia? Nu-i nimic, puteţi fi conectaţi cu Ziua Mondială a Tineretului, Cracovia 2016 (26-31 iulie) prin social media!

Pagini oficiale ale evenimentului în social media:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/worldyouthday/?brand_redir=DISABLE tradusă în 20 de limbi (pentru limba română: https://www.facebook.com/worldyouthdayRomanian), cu peste 1.600.000 de fani

TWITTER: https://twitter.com/wyd_en disponibil în 13 limbi, cu peste 230.000 followers

YOUTUBE: https://www.youtube.com/Krakow2016 cu peste 20.000 de fani, unde puteţi urmări evenimentele ZMT 2016 în direct

HASHTAG-UL pentru a urmări evenimentul este #krakow2016

#ZMT2016, prezent de asemenea pe: 
INSTAGRAM (https://www.instagram.com/wydkrakow2016), 
Snapchat (username: worldyouthday), 
PINTEREST (https://www.pinterest.com/wydkrakow2016), 
Flickr (https://www.flickr.com/photos/krakow2016
şi alte social network mai mici.

Pentru a permite participanţilor să aibă la îndemână pe smartphone informaţii utile în timpul şederii pe pământ polonez, a fost realizată o aplicaţie gratuită (http://www.krakow2016.com/en/wyd-2016-app) disponibilă în nouă limbi, şi trei sisteme de operare, care cuprinde, de asemenea, şi o hartă şi un ghid mobil. De asemenea, toţi pelerinii vor avea posibilitatea să asculte pe frecvenţele radio transmisiunile în direct ale evenimentului, cu traduceri în limbile oficiale.

LIMBILE OFICIALE LA ZMT2016: poloneză; engleză; spaniolă; franceză; italiană; ucraineană; germană; portugheză şi rusă.

120 de voluntari prezenţi în 31 de ţări sunt implicaţi în răspândirea prin social network mesajul Zilei Mondiale a Tineretului peste tot în lume şi să acopere orice fus orar.

"Cea din Cracovia va fi o Zi Mondială a Tineretului socială. Aşteptăm două milioane de tineri. Şi dacă fiecare dintre ei are cel puţin 500 de prietenii sociale, iată că a atinge un miliard de persoane nu este o utopie. Sute de milioane de persoane ar putea fi atinse de mesajul milostivirii lansat din Polonia", a afirmat pr. Pawel Rytel Adrianik, purtătorul de cuvânt al Conferinţei Episcopale Poloneze, în timp ce oraşul este deja gata să găzduiască marele eveniment împreună cu papa Francisc.

Pr. Adrian Blăjuţă

 


Sursa:ercis.ro