Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 4
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Papa Francisc folosește Dacia Logan

 
Papa Francisc folosește Dacia Logan
  • 27 Iun 2016
  • 6866

Papa Francisc a folosit în timpul vizitei sale apostolice în Armenia o Dacie Logan ca mașină oficială

Papa Francisc în timpul călătoriei apostolice, a 14-a la număr, ce s-a desfășurat între 24 și 26 iunie în Armenia a avut la dispoziție o Dacie Logan vândută în acea țară sub marca Renault, dar produsă la Uzinele Dacia din Mioveni, România.

Pontiful a sosit, vineri, 24 iunie, la Erevan, la ora locală 13, scrie Radio Vatican. După ceremonia oficială de bun venit de la aeroportul internațional, Papa Francisc a fost preluat cu o Dacia Logan și a făcut o vizită pentru a spune o rugăciune la catedrala armeană apostolică din Etchmiadzin. La ora locală 18.00, Suveranul Pontif a mers la Palatul Președinției, tot cu Loganul, pentru o vizită de curtoazie la președintele țării, Serzh Sargsyan, după care a adresat un discurs autorităților, societății civile și Corpului Diplomatic. În toate cele trei zile ale vizitei, Papa a folosit Dacia Logan pentru deplasările sale.

 

ACC