Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Trei frați, trei preoți...

 
Trei frați, trei preoți...
  • 09 Iun 2016
  • 8692

Se numesc Luke, Vincent, Jake. Sunt tineri și frumoși, și toți trei au răspuns la chemarea de a fi preoți, relatează Associated Press.

O chemare care a început cu mult timp în urmă, datorită lui Rut, bunica lor, care s-a rugat din toată inima ei pentru ca măcar unul dintre nepoții săi să devină preot. Continua să le repete: "Poate unul dintre voi va deveni preot". "Cu siguranță bunico!" Răspundeau râzând nepoții. "Nici măcar un moment nu mi-am planificat să studiez pentru a deveni preot", își amintește fratele mai mare, Luke.

"O vocație este un dar de la Dumnezeu! "

În cele din urmă, spre surprinderea tuturor, fiecare la rândul său, a avut o intuiție, apoi au simțit o chemare și treptat au descoperit că au o vocație reală pentru preoție. "Dintr-o dată, chemarea la preoție a apărut în mintea mea. Am fost șocat pentru că nu m-am gândit mai înainte", spune Luke. La rândul său, Jake, fratele cel mai mic, spune: "La început am crezut că era imposibil ca eu să fiu chemat să serveasc Biserica în calitate de preot; după mine, această sarcină i se potrivea mai bine lui Luke. În final, am înțeles că nu era o sarcină... ci un adevărat cadou!"

"Oamenii ne întreabă adesea cum i-am educat, astfel încât fiii noștri să aleagă o astfel de viață. Sună ironic aceste întrebări pentru că nu am făcut absolut nimic special: au avut parte de o educație clasică: sport, prieteni, colegiu... ", spun părinții.

Iată de ce nu trebuie să neglijăm rugăciunea pentru vocații...

 

Traducere: ACCSursa:it.aleteia.org