Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

S-au strâns peste 2 milioane de semnături pentru modificarea art. 48, alin. 1 din Constituție

 
S-au strâns peste 2 milioane de semnături pentru modificarea art. 48, alin. 1 din Constituție
  • 26 Feb 2016
  • 12191

La finalul lunii noiembrie, în Monitorul Oficial a fost publicat proiectul de lege prin care se propune modificarea actualului art. 48, alin. 1, al legii supreme a statului cu formularea următoare: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

Pentru a putea fi depus în Parlamentul României, proiectul de lege avea nevoie de susținerea a 500.000 de cetățeni, ale căror semnături trebuiau strânse în 6 luni, însă până în prezent au fost strânse 2,165,000 de semnături, adunate în 6 săptămâni.

Campania este susținută de Coaliția pentru Familie, o structură civică formată din zeci de asociații ce promovează valorile familiei.  Semnăturile au fost strânse cu ajutorul a peste 70.000 de voluntari de toate confesiunile: ortodocși, catolici, greco-catolici, baptiști, penticostali, creștini după evanghelie, adventiști și reformați.


 

ACC