Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


5 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

„Mulțumesc celor care mă însoțesc în slujirea Evangheliei”

 
„Mulțumesc celor care mă însoțesc în slujirea Evangheliei”
  • 27 Ian 2016
  • 4338

Lansarea volumului „Rigoarea speranței” al PS Mihai

În seara zilei de 26 ianuarie a avut loc la librăria Pauline din București, aparținând Congregației Fiicelor Sfântului Paul, lansarea noului volum pastoral al PS Sale Mihai, episcopul greco-catolic din capitală.

În prezența unui public numeros, au luat cuvântul prof. univ. Monica Broșteanu, prof. univ. Ioan Făgețan, părintele Marius Taloș SJ, doctor în teologie.

La sfârșit, autorul a mulțumit mai ales acelora pe care îi păstorește și pe care îi consideră coautori ai lucrării, volumul fiind expresia drumului comun spre mântuire, drum pe care arhiereul îl caută pentru sine și ai lui, alături de efortul de a umbla pe aceste căi, în adevăr și dragoste frățească, sub mâna vindecătoare a lui Hristos.

A fost remarcată cu această ocazie prezența PS Cornel Damian, episcop auxiliar romano-catolic de București și a domnului Episcop Dr. Daniel Zikeli, episcop vicar al Cultului luteran german.

A.M.
 
  Vizualizare galerie imagini

 Sursa:episcopiabucuresti.ro