Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 9
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: Lansarea cărții RIGOAREA SPERANȚEI a PS Mihai Frățilă

 
ANUNȚ: Lansarea cărții RIGOAREA SPERANȚEI a PS Mihai Frățilă
  • 25 Ian 2016
  • 3660

Marți 26 ianuarie 2016, începând cu orele 18.30, la Librăria surorilor Pauline din strada Brăția, nr. 27, Sectorul 3, București, va avea loc lansarea cărții RIGOAREA SPERANȚEI a Preasfinției Sale Mihai Frățilă, episcop greco-catolic de București.Apărută la editura Surorilor Lauretane din Baia-Mare, sub egida Catedralei greco-catolice din București, cartea Preasfinției Sale Mihai, intitulată Rigoarea speranței, poate fi descrisă astfel:

„Scrise în momente diferite, pentru ocazii diferite, paginile de față caută mărturia speranței în Hristos și rigoarea sa – biruința sigură a Domnului. O speranță riguroasă și, prin urmare, practică, deci posibilă, care poate deveni realitate în viața oricui, dacă alege să nu-și clădească alt viitor decât cel dăruit de Dumnezeu. Prin har, desigur, dar și prin răspundere.

Preasfințitul Mihai ne invită să vedem că: „Diferența dintre speranța în Hristos și ceea ce numim noi speranță provine dintr-o esențială lipsă de rigoare. Pentru un suflet ancorat în credința față de Dumnezeu și practica Binelui în propria viață, în mărturia de a face parte din Biserică, a regăsi rigoarea speranței este esențial pentru a rămâne deschis viitorului. Fără reîntoarcerea la Dumnezeu omenirea nu poate avea viitor, fără repunerea temeliilor credinței nu există speranță, fără rugăciunea care îl reașează de-a pururi pe Hristos în centru, nu vom avea decât ură și distrugere”.

ACC