Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


10 - = 6
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Mesajul Preasfinţiei Sale Claudiu cu ocazia Anului Nou 2016

 
Mesajul Preasfinţiei Sale Claudiu cu ocazia Anului Nou 2016
  • 31 Dec 2015
  • 3837

Un An se încheie, un altul începe... Pare o poveste ce se repetă la nesfârșit pe durata întregii vieți, ca o picătură chinezească menită să ne împingă uneori în brațele disperării. Zilele se scurg tot mai repede, iar între Sărbători parcă nu mai e timp decât preț de o suflare.

Și totuși... noi, fii ai Tatălui Ceresc, am primit harul de a ne elibera din marasmul tristeții zilei monotone și mereu aceeași, pentru a evada înspre veșnicie.

Pruncul Sfânt din Betleem, pe care l-am sărbătorit acum câteva zile, a dezlegat blestemul timpului ce ne ducea înspre nicăieri și ne-a deschis calea înspre Împărăția Cerurilor; Iosif ne-a învățat să visăm împreună cu Dumnezeu; Maica Sfântă a zdrobit capul șarpelui și darurile lui pline de disperare.

De aceea urarea pe care v-o adresez din toată inima este ca Sfânta Familie să vă păzească de tristețe și de urât în Noul An. Să vă umple viața de speranță, bucurie și curaj. Timpul să nu fie doar un fluviu ce trece, ci un vis ce se împlinește cu trecerea anilor și devine profeție; iar când Ingerul va striga «timpul nu mai este», cu toți să ne trezim ca dintr-un vis în viața cea adevărată, Împărăția Tatălui nostru Ceresc, împreună cu Isus, Maria și Iosif!

La mulți Ani tuturor!

 

PS Claudiu,

Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore