Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


9 - = 7
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

ANUNȚ: Sfânta Liturghie pentru vizitatorii site-ului e-communio.ro

 
ANUNȚ: Sfânta Liturghie pentru vizitatorii site-ului e-communio.ro
  • 28 Oct 2015
  • 3176

Dragi prieteni, pentru a manifesta în mod concret comuniunea dintre noi, în fiecare lună celebrăm Sfânta Liturghie pentru toți vizitatorii și colaboratorii site-ului e-communio.ro.

În această lună, avem bucuria să vă anunțăm că Sfânta Liturghie se va celebra sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 8.00.

Ne încredințăm ocrotirii tuturor sfinților, toți cei care suntem legați într-un fel sau altul de site-ul e-communio.ro, cerându-le harul ca această comuniune realizată prin mass-media, să se transforme într-una tot mai concretă și mai profundă, făcându-ne să ne simțim cu toții parte a trupului mistic al lui Cristos, uniți prin rugăciune și fapte bune oriunde și în orice situație am fi, sub ocrotirea Maicii Sfinte, spre mai mare mărirea lui Dumnezeu.

Dacă printre dumneavoastră sunt persoane care doresc să ne transmită o intenție specială pentru care ar dori să ne rugăm, vă invităm să ne scrieți pe adresa redacției:

ecommunio@gmail.com

Lăudat să fie Isus.