Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


4 - = 1
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

VIDEO/FOTO: incident inedit în timpul vizitei Papei Francisc în SUA

 
VIDEO/FOTO: incident inedit în timpul vizitei Papei Francisc în SUA
  • 25 Sep 2015
  • 5596

După vizita istorică la Casa Albă, Papa Francisc a salutat mulțimile adunate pe străzile din Washington, oprindu-se de mai multe ori pentru a binecuvânta copiii aflaţi printre cei care au venit să-l întâmpine.

La un moment dat, camerele de luat vederi au surprins momentul în care o fetiţă a trecut de oamenii de ordine şi a vrut să se apropie de papamobil, însă a fost oprită de cei care asigurau paza Suveranului Pontif.Papa Francisc a văzut incidentul şi a chemat-o pe fetiţă la el, aceasta fiind ridicată de un agent de securitate pentru ca papa să o sărute pe cap. Fetiţa l-a îmbrăţişat pe Suveranul Pontif și i-a înmânat o scrisoare pe care o avea în mână.Potrivit CNN, scrisoarea conţine un mesaj scris de fetiţă, identificată ca fiind Sophie Cruz, în vârstă de 5 ani, din Los Angeles, în care aceasta în cere Suveranului să discute cu preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, pentru a legaliza imigraţia.Fetiţa, de origine mexicană, mărturiseşte că trăieşte în fiecare zi cu spaima că părinţii săi, care muncesc într-o fabrică, vor fi deportaţi.

Într-un video postat de cotidianul The Guardian,  fetiţa citeşte scrisoarea pe care a reuşit să i-a înmâneze Papei Francisc."Sunt cetăţean american, cu origini mexicane. Locuiesc în Los Angeles. Părinţii mei sunt imigranţi din Oaxaca, Mexic. Papa Francisc, vreau să-ţi spun că inima mea este tristă şi aş dori să-ţi cer să vorbeşti cu preşedintele Obama şi cu membrii Congresului despre legalizarea situaţiei părinţilor mei, pentru că în fiecare zi îmi este teamă că într-o zi aceştia vor fi luaţi de lângă mine. Eu cred că am dreptul să locuiesc alături de părinţii mei, am dreptul să fiu fericită. Tatăl meu lucrează foarte mult într-o fabrică, Toţi imigranţii, la fel ca tatăl meu, au nevoie de această ţară", scrie fetiţa în scrisoare.

ACC
 Sursa:aleteia.org/ mediafax