Scrie-ne un mesaj!

Dacă doriți să ne contactați pentru a ne întreba ceva sau a ne sugera ceva, sau pur și simplu pentru a ne saluta, vă rugăm să folosiți formulatul alăturat. Vom încerca să vă răspundem cât mai repede cu putință.

Echipa e-communio.ro


3 - = 2
* Toate câmpurile marcate sunt obligatorii
Ultimele știri
e-communio.ro logo

Prima Împărtăşanie solemnă la Misiunea Greco-Catolică din Paris

 
Prima Împărtăşanie solemnă la Misiunea Greco-Catolică din Paris
  • 21 Mai 2013
  • 4912
Duminică 19 mai 2013, 17 copii din Parohia Greco-Catolică Română “Sf. Gheorghe” de la Paris, L-au primit pentru prima dată în mod solemn pe Mântuitorul Isus prezent în Sfânta Împărtăşanie, pregătiţi fiind de Flaviu Alexandru Turbui.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa Monseniorului Claude Bressolette, Vicarul General al Cardinalului de Paris André Vingt Trois pentru orientalii din Franţa. Totodată, au mai participat pr. Gabriel Buboi, Rectorul Colegiului “Pio Romeno” de la Roma, pr. prof. Mihály Szentmártoni S.J, directorul Institutului de spiritualitate de pe lângă Universitatea Pontificală Gregoriana din Roma, şi pr. Vlad Petruş.

Cu acest prilej a fost celebrat în mod liturgic actul de instalare al pr. Cristian Crişan ca paroh al Parohiei Personale Greco-Catolice Române “Sf. Gheorghe” din Paris, de către Monseniorul Claude Bressolette în numele Cardinalului Arhiepiscop de Paris.

Ionuţ Tătar - corespondent e-communio.ro